Duo training bij Fysiomed

Duo training is de uitkomst wanneer jij en je maatje hulp nodig hebben bij het behalen van jullie persoonlijke doelen. Of dat nou gaat om het verbeteren van jullie hardlooptijden, sterker worden, afvallen of gewoon samen een leuke tijd beleven. Onze personal trainers helpen jullie graag bij het behalen van al jullie doelen. Bij Duo training in onze praktijk in Amsterdam Zuid train je met twee personen bij één personal trainer.

De Fysiomed Health Club bevindt zich op de volgende locaties:

Wat is Duo training?

Samen trainen met je beste vriend, dochter/zoon, partner of collega? Onze personal trainers willen jullie de best mogelijke begeleiding geven. Jullie trainen samen, maar de personal trainer kijkt wel naar jullie individuele behoeften en wensen.

Wij geloven in de kracht van minimaal één keer per week personal training. Door iedere week persoonlijke begeleiding te krijgen, blijf je gemotiveerd en kunnen doelen ook echt behaald worden. Train je samen als duo, dan wordt personal training eens zo leuk. De trainer kan al jullie fitheidsvragen beantwoorden en tips geven om jullie op de rit te houden. Daarnaast zorgt de trainer ervoor dat jullie de oefeningen correct uitvoeren, zodat nare blessures voorkomen worden en jullie het maximale uit de trainingen kunnen halen!

Waarom is Duo training geschikt voor jou?

Wil jij gezamenlijk met je maatje, dochter/zoon, collega of partner professionele hulp bij het behalen van jullie fysieke doelen? Dan zit je bij ons goed. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van topsporters en ieder ander die naar de beste begeleiding verlangt. Omdat ieder lichaam even belangrijk is, willen we deze begeleiding toegankelijk houden voor iedereen. Onze Fysiomed-familie staat te popelen om jullie te helpen, zodat jij en je maatje weer helemaal in balans komen om jullie prestaties te optimaliseren.

Wij kunnen jullie hulp bieden bij:

  • Energieker worden
  • Meer zelfvertrouwen krijgen
  • Zichtbare resultaten behalen
  • Fitter worden

Het enige wat we van jullie verlangen is een goede dosis motivatie en dan kunnen we samen aan de slag! Let’s do this.

Onze health specialisten

We hebben personal trainers, leefstijlcoaches, voedingsdeskundigen en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media