Sportgeneeskunde

Jessica Gal Sportartsen is een sportmedisch adviescentrum (SMA) gevestigd in Amsterdam binnen het Sportmedisch centrum van Fysiomed. Bij het SMA werken professionele sportartsen bij wie je terecht kunt voor blessureconsulten, sport gerelateerde klachten, verplichte sportkeuringen en preventieve sportmedische keuringen. Ook met vragen op het gebied van sport, gezondheid, en bewegen kan je bij de sportarts terecht. Wij helpen je graag met sportgeneeskunde in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Sportgeneeskunde is beschikbaar op de volgende locaties:

Wat is sportgeneeskunde?

Sportgeneeskunde is het medisch specialisme dat zich richt op het bevorderen van de gezondheid en belastbaarheid van (potentiële) sporters. Daarnaast richt het zich op de gezondheid van mensen met chronische aandoeningen door sport en bewegen. Het is bedoeld voor topsporters of recreatieve sporters met een blessure of sport-gerelateerde klacht en voor mensen met een (chronische) aandoening die door beweging hun gezondheid willen verbeteren.

Is sportgeneeskunde geschikt voor jou?

Een sportarts kan je helpen in de volgende situaties:

  • Je sport regelmatig en wil prestaties verbeteren of blessures voorkomen
  • Je bent een niet-sporter die graag wil gaan sporten
  • Je hebt (langdurige) klachten aan spieren, pezen of gewrichten
  • Je bent chronisch ziek en wil je gezondheid verbeteren door middel van sport

Je eerste afspraak

Jessica Gal zal je behandelend sportarts zijn. Na een intake maakt ze een behandelplan. Bekijk hier de diensten en tarieven of bel 088-2290999 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media