Fysiomed Academy

“Empower each other to perform better”

Dat is de missie van Fysiomed én dus ook The Academy. Want prestaties van cliënten optimaliseren en maximaliseren, kan alleen als we zelf ook blijven leren. Dit faciliteren we bij The Academy. Onze collega’s met jarenlange ervaring delen hun praktijkkennis met de jongere garde, die juist weer splinternieuwe kennis van hun opleiding deelt. Zo blijven we leren. Allemaal.

The Junior Academy

Veel fysiotherapeuten in opleiding zien ervaring opdoen bij Fysiomed als een interessante aanvulling op de kennis die ze opdoen tijdens hun studie. Onze visie van lichaam, geest en energie en onze werkwijze met treatment, testing en training zijn namelijk uniek. Bij The Junior Academy krijgen studenten de kans te werken in de sportbranche. Onder begeleiding van een Fysiometter leren ze onze werkwijze toe te passen bij een van de aangesloten sportverenigingen. Hier behandelen ze sporters aan blessures en adviseren ze over hoe prestaties verbeterd worden.

Voor startende Fysiometters

Fysiotherapeuten die starten bij Fysiomed leren bij The Academy over onze visie van lichaam, geest en energie en over onze werkwijze met treatment, testing en training. Bij The Academy worden lessen over alle verschillende specialismen gegeven. Kruisbestuiving tot en met. Zo passen we allemaal dezelfde werkwijze toe en versterken we elkaars specialismen.

Voor ervaren Fysiometters

Zoals we al vertelden, blijf je bij The Academy altijd doorleren. Dit geldt ook voor ervaren fysiotherapeuten. Naast dat zij hier hun kennis door kunnen geven aan een nieuwe generatie, is het ook voor hen cruciaal om nieuwe kennis op te doen. Wanneer collega’s een nieuwe opleiding of cursus volgen, nemen ze hun nieuwe kennis mee naar The Academy. Zo blijven we allemaal up-to-date.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media