Sport Medisch Centrum

Optimaliseren in het Fysiomed Sport Medisch Centrum 

Fysiomed Sport Medisch Centrum is de plek waar sport, wetenschap en gevoel samenkomen. Hier tillen we sporten en herstellen naar een nieuw level. Benieuwd? Kom langs in Amsterdam Zuid. 

Treatment
Testing
Training

Onze werkwijze

In het Sport Medisch Centrum doorloop je altijd de drie T’s: Treatment, Testing en Training. Soms in een andere volgorde hoor, maar het idee blijft hetzelfde. Eerst kijken we bij blessures of uitdagingen wat we op korte termijn kunnen doen om verbetering te realiseren. Daarna testen we de huidige situatie; hoe sta je er voor? Dit gaat zowel om je fysieke conditie als om geest en energie. Het totaalplaatje bepaalt de route waarin je vervolgens gaat trainen. 

Orthomanuele Therapie - Jan-Jan de Bruijne

Wat jij nodig hebt, hebben wij in huis

Om optimaal te presteren moeten lichaam, geest en energie in balans zijn. Het Sport Medisch Centrum gaat daarom verder dan fysiotherapeuten of personal trainers. Ondanks dat zij een belangrijke basis leggen, kan je ook met een psycholoog, diëtist of andere specialist aan jouw doel werken. Naast de juiste mensen bieden we je ook de juiste omgeving. Bij ons train je met beste sportapparatuur in een omgeving die is ingericht om optimaal te presteren. Zo creëren we een omgeving waar jij je doelen kunt behalen. Wat wij ook doen, jij bent de sleutel tot jouw succes. Kies voor succes en kom langs in Amsterdam Zuid. 

Onze specialismen

Arbeidsre-integratie

Bekken-oefentherapie

Dry needling

Echografie

EPTE-therapie

Fysiotherapie

Manueel therapie

Oefentherapie Mensendieck

Orthomanuele geneeskunde

Osteopathie

Podotherapie

Run3D Sportonderzoek

Shockwave therapie

Sportgeneeskunde

Sportpsychologie

Therapie bij niet-aangeboren hersenletsel

Veldtraining

Voeding

Ons top team

We hebben fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn er om jouw doel te bereiken. Kom langs in Amsterdam Zuid!

Volg ons op social media

File download