Run 3D

Als mens loop je flink wat kilometers in je leven. Vooral als je bijvoorbeeld hardloper of triatleet bent. De stand van je voeten, benen en heupen is bepalend voor hoe snel en goed je loopt. Een Run 3D brengt in kaart hoe jij loopt en hoe je je looppatroon kunt verbeteren. Wij helpen je graag met een Run 3D in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Wat is Run 3D?

Tijdens een RUN3D test wordt er een 3D analyse van het looppatroon gemaakt. Er wordt gekeken naar de hoeken tussen de heup-bovenbeen, bovenbeen-knie, knie-onderbeen etc. etc. Op deze manier kan een duidelijk en gedetailleerd beeld van het looppatroon worden gevormd. Dit kan van belang zijn als je je looppatroon wilt verbeteren (bijv. als hardloper of triatleet) of wanneer je al lang last hebt van een bepaalde blessure. Er kan dan gekeken worden of de blessure bijvoorbeeld komt doordat je te veel met de heup draait tijdens het lopen of omdat je voet te veel naar binnen staat.

Na de analyse wordt een consult ingepland met een van de podologen waarbij de resultaten van de analyse worden besproken en een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Hierbij wordt een advies gegeven dat kan bestaan uit podotherapie, fysiotherapie en gait retraining. Combinatie is ook mogelijk. Na de behandeling zal eventueel nog een re-test worden ingepland om te kijken of er verbetering heeft plaatsgevonden.

Is een Run 3D geschikt voor jou?

De RUN 3D is bedoeld voor iedereen die zijn looppatroon wil verbeteren of met een langdurige (moeilijk verklaarbare) blessure loopt.

Je eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak wordt de Run 3D analyse uitgevoerd. In een vervolgafspraak wordt de analyse met je besproken door een van de podotherapeuten.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

File download