Sport fysiotherapie

Welke sport je ook beoefent, onafhankelijk van jouw niveau of leeftijd, je bent graag in beweging en dat wil je waarschijnlijk ook graag zo houden. Toch kunnen blessures je sportplezier en prestaties behoorlijk in de weg staan. Heb jij last van een (beginnende) sportblessure of keren je klachten steeds terug, dan doe je er goed aan om eens een afspraak te maken bij een sportfysiotherapeut. Onze praktijk in Amsterdam Zuid biedt hiervoor een aantal specialisten die je graag bijstaan.

Sport fysiotherapie is beschikbaar op de volgende locaties:

Wat is sportfysiotherapie?

Sportfysiotherapie is een discipline binnen de algemene fysiotherapie. Een sportfysiotherapeut is er voor mensen die een blessure of klacht hebben opgelopen tijdens hun sport- of werkactiviteiten en die deze activiteiten zo snel mogelijk weer willen oppakken. De sportfysiotherapie focust zich vooral op de preventie en de behandeling van sportblessures of klachten die hinderlijk kunnen zijn tijdens of na het sporten.

Ook kun je bij een sportfysiotherapeut terecht als je wilt beginnen met sporten en daarbij graag professionele begeleiding wilt hebben. Bovendien kan sportfysiotherapie je helpen om een hoger sportniveau te bereiken. En de sportfysio kan preventieve maatregelen treffen om blessures of klachten te voorkomen.

Bij een sportfysiotherapeut kun je dus niet alleen maar terecht voor de preventie en behandeling van sportblessures of klachten, maar ook voor adviezen en voorlichting over sport. Sportfysiotherapie is er zelfs voor mensen met chronische ziekten die hun gezondheid willen verbeteren door middel van sport.

Wat jouw doel ook is; Energize your Goals! 

Onze werkwijze

Bij het specialisme ‘Sportfysiotherapie’ bij Fysiomed doorloop je altijd de drie T’s: Treatment, Testing en Training. Waarvan de volgorde niet leidend is. Aan de hand van een diagnose wordt een klacht vastgesteld. Afhankelijk van de klacht wordt er een behandelplan opgesteld. Waarin de drie T’s: Treatment, Testing en Training continu terugkomen. 

Wat jij nodig hebt, hebben wij in huis

De sportfysiotherapeuten van Fysiomed werken vanuit het IJsbaanpad 6 in Amsterdam Zuid. Onze locatie is ingericht om optimaal te kunnen presteren. Wij beschikken over de beste fysiotherapeuten, een prettige sfeer om te revalideren en beste apparatuur om mee te trainen. Fysiomed beschikt over 25 behandelkamers en een ruime gym om in te trainen. Uiteraard zijn ook fysiotherapeuten sportfanaten. Ze weten als geen ander hoe vervelend je situatie is en samen zorg je ervoor dat je weer kan genieten van je sport. 

Binnen Fysiomed hebben wij ook personal trainers, psycholoog en diëtisten. Zo creëren we een omgeving waar jij je doelen kunt behalen. Wat wij ook doen, jij bent de sleutel tot jouw succes. Kies voor een optimale revalidatie en kom langs bij Fysiomed in Amsterdam Zuid. 

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media