Jongeren Sport Voedingsprogramma

De juiste voeding is essentieel bij jongeren die regelmatig sporten. Wat eet je voor en na een training? Hoeveel eiwitten zijn nodig? Hoe pas je dit als ouder toe in de gezinsplanning? Welke sport(supplementen) zijn nodig? Meld je aan voor het jongeren voedingsprogramma en word gedurende 6 weken persoonlijk begeleid door een (sport)diëtist. Een programma speciaal ontwikkeld zodat jongeren het beste uit zichzelf kunnen halen, veilig kunnen sporten en optimaal kunnen presteren!

De Fysiomed Health Club bevindt zich op de volgende locaties:

Wat is het Jongeren Sport Voedingsprogramma?

Je start het programma met een uitgebreide intake bij één van onze (sport)diëtisten. Aan de hand van jouw sportdiscipline en -intensiteit, wordt een plan van aanpak opgesteld voor jouw persoonlijk voedingsplan. Gedurende 6 weken word je intensief begeleid en staat jouw persoonlijke Fysiomed specialist naast je.

Inclusief:

 • Uitgebreide persoonlijke intake
 • Nulmeting lichaamssamenstelling
 • Persoonlijk voedingsschema
 • Praktische voedingsapp
 • Veelvuldige voedingstips
 • Twee herhaalconsulten 
 • Tussentijdse metingen lichaamssamenstelling
 • Vrije toegang tot onze Fysiomed Gym
 • Een PRO abonnement op onze Fysiomed Health Club app

 

Dit 6-weken Jongeren Sport Voedingsprogramma kost 310 euro.

Ben je jonger dan 18? Zorg dan dat een volwassene bij de eerste kennismaking en intake aanwezig is.

Waarom is het Jongeren Sport Voedingsprogramma geschikt voor jou?

Ben je tussen de 16 en 20 jaar oud? Ben je serieus met je sport bezig en wil je er ook qua voeding het optimale uit halen? Wil jij weten wat je moet eten en drinken voor, tijdens en na een training? Geen roofbouw op je lichaam, maar je lichaam optimaal voeden voor het beste sportresultaat? Twijfel dan niet en schrijf je in voor het individuele Jongeren Sport Voedingsprogramma.

Voor iedereen die een persoonlijk antwoord wil op de volgende vragen:

 • Wat moet je eten voor, tijdens en na een training?
 • Hoeveel eiwitten heb je nodig voor optimaal herstel?
 • Hoeveel koolhydraten heb je nodig om optimaal te presteren?
 • Wat moet je eten voor en na een wedstrijd?
 • Hoe kan je sportvoeding als ouder binnen het gezin laten passen?
 • Welke (sport)supplementen moet je zeker nemen?

 

Je blijft trainen volgens je eigen trainingsschema (of laat je begeleiden door één van onze personal trainers). Het voedingsprogramma wordt aangepast op jouw trainingsschema en -doel.

De meeste algemene voedingsadviezen zijn uitsluitend voor volwassenen. Jongeren zijn nog in de groei en hebben daarom andere voedingsbehoeftes, zeker wanneer ze regelmatig sporten. Daarom vinden wij dat iedereen een individuele aanpak nodig heeft. Door onze ervaring met het begeleiden van joge (top)sporters, weten wij als geen ander wat nodig is om tot de beste resultaten te komen. Ervaar zelf het verschil!

Onze health specialisten

We hebben personal trainers, leefstijlcoaches, voedingsdeskundigen en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media