Voetbal Voedingsprogramma

De juiste voeding is essentieel bij het behalen van de beste voetbalprestaties. Wat eet je voor en na een voetbaltraining? Wat eet je voor een voetbalwedstrijd? Hoeveel eiwitten voor herstel? Welke sport(supplementen) zijn nodig? Meld je aan voor het voetbal voedingsprogramma en word gedurende 6 weken persoonlijk begeleid door een (sport)diëtist. Samen bespreken jullie de best passende voeding. Zodat jij het beste uit jezelf kan halen en optimaal kan presteren op het voetbalveld!

De Fysiomed Health Club bevindt zich op de volgende locaties:

Wat is het Voetbal Voedingsprogramma?

Je start het programma met een uitgebreide intake bij één van onze (sport)diëtisten. Aan de hand van jouw trainingsschema en leefstijl, wordt een plan van aanpak opgesteld voor jouw persoonlijk voedingsplan. Gedurende 6 weken word je intensief begeleid en staat jouw persoonlijke Fysiomed specialist naast je.

Inclusief:

 • Uitgebreide persoonlijke intake
 • Nulmeting lichaamssamenstelling
 • Persoonlijk voedingsschema
 • Praktische voedingsapp
 • Veelvuldige voedingstips
 • Twee herhaalconsulten 
 • Tussentijdse metingen lichaamssamenstelling
 • Vrije toegang tot onze Fysiomed Gym
 • Een PRO abonnement op onze Fysiomed Health Club app

 

Dit 6-weken Voetbal Voedingsprogramma kost 310 euro.

Waarom is het Voetbal Voedingsprogramma geschikt voor jou?

Wil je het optimale uit je voetbalwedstrijden halen? Wil jij weten wat je moet eten en drinken voor, tijdens en na een voetbaltraining? Geen roofbouw op je lichaam, maar je lichaam optimaal voeden voor het beste voetbalresultaat? Twijfel dan niet en schrijf je in voor het individuele Voetbal Voedingsprogramma.

Voor iedereen die een persoonlijk antwoord wil op de volgende vragen:

 • Wat moet je eten en drinken voor, tijdens en na een voetbaltraining?
 • Wat moet je eten en drinken voor, tijdens en na een voetbalwedstrijd?
 • Hoeveel eiwitten heb je nodig voor optimaal herstel?
 • Hoeveel koolhydraten heb je als voetballer nodig?
 • Wat moet ik eten voor het beste herstel en de beste prestatie?
 • Welke (sport)supplementen moet ik zeker nemen?

 

Je blijft trainen volgens je eigen voetbal trainingsschema. Het voedingsprogramma wordt aangepast op jouw trainingsschema en jouw manier van leven.

Er bestaat geen enkel voedingsadvies dat goed is “voor iedereen”. Elk lichaam is uniek en elke sporter heeft andere behoeftes. Daarom vinden wij dat iedereen een individuele aanpak nodig heeft. Door onze ervaring met het begeleiden van (prof)voetballers, weten wij als geen ander wat nodig is om tot de beste resultaten te komen. Ervaar zelf het verschil!

Onze health specialisten

We hebben personal trainers, leefstijlcoaches, voedingsdeskundigen en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media