Therapie bij niet-aangeboren hersenletsel

Ben je op zoek naar een sportschool waar mensen met hersenletsel kunnen trainen? Dan hebben we goed nieuws! Na een intensief scholings- en adviestraject heeft Fysiomed Sport Medisch Centrum het certificaat ‘Bewegingsdeskundige niet-aangeboren hersenletsel’ in ontvangst mogen nemen, als bewijs dat mensen met hersenletsel hier veilig en effectief kunnen sporten. Wij helpen je graag met therapie in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

NAH therapie is beschikbaar op de volgende locaties:

Sporten is van groot belang voor deze doelgroep. Daarom is de Edwin van der Sar Foundation in samenwerking met de Hersenstichting het initiatief ‘Meet me at the Gym’ gestart om mensen met een beperking te motiveren en stimuleren om te blijven sporten. Sporten zorgt namelijk voor een verbetering van de hersenfuncties, geeft positieve energie en kan de kans op een terugval verkleinen. Specialistische kennis is hierbij van groot belang.

Is sporten bij Fysiomed geschikt voor mij?

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel boeken tijden hun revalidatieperiode vaak voortgang. Wanneer je deze voortgang graag wilt doorzetten, is Fysiomed de geschikte locatie.

Je eerste afspraak

Je eerste afspraak duurt 40 minuten. Tijdens de intake wordt het trainingsplan met jou doorgesproken.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media