Carlo Tosi

MSc Sportfysiotherapeut

Vakervaring sinds 1999

Carlo heeft al aardig wat mee mogen maken binnen zijn carrière als fysiotherapeut. Hij is onder andere fysio geweest bij het Libische voetbalteam, het NL-elftal en Ajax. Deze goedlachse Italiaan zet je wel flink aan het werk tijds je revalidatie, maar altijd met het idee om het hoogst haalbare te bereiken. Carlo is voornamelijk gespecialiseerd in blessures aan de knie, enkel of voet. Daarnaast kun je bij hem ook terecht voor dry needling behandelingen.

Carlo Tosi - MSc Sportfysiotherapeut

Maak een afspraak met Carlo Tosi

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media