Chesley ten Oever

MSc Manueel Therapeut

Vakervaring sinds 2018

Bij Chesley is het hard trainen of niet. Zijn talent is zijn doorzettingsvermogen en dat wilt hij ook maar al te graag bij zijn cliënten zien. Als ex-marineman weet hij niet beter. Daarnaast is Chesley ook erg soepel in de heupen en geeft hij iedere week salsales. Chesley is vooral gespecialiseerd in rug- en nekklachten en blessures rond de heup/lies regio.

Chesley ten Oever - MSc Manueel Therapeut

Maak een afspraak met Chesley ten Oever

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media