Dali Hermes

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2019

In zijn vrije tijd is Dali graag op het voetbalveld te vinden! Naast dat hij fysiotherapeut is, treedt hij af en toe ook op als drummer. Dali is altijd erg geïnteresseerd en leeft mee met zijn cliënten. Daarnaast ziet hij verschillende soorten clienten van jong tot oud. Zijn specialisatie ligt vooral op het gebied van knie- en enkel/voetblessures

Dali Hermes - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Dali Hermes

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media