Delaila Amega

Podotherapeut in opleiding

Vakervaring sinds 2023

Door haar eigen blessures is Delaila gestart met de opleiding podotherapie. Op haar 14e begon ze met haar topsport handbal carrière en won ze brons op het EK 2018 en goud op het WK 2019. Helaas kreeg zij toen voor de derde keer een kruisband blessure en moest vroegtijdig stoppen met haar carrière. Delaila kan zich daarom goed inleven in jouw klachten en probeert de oorzaak van jouw blessure zo goed mogelijk naar boven te halen zodat deze gericht kan worden opgelost.

Delaila - Podotherapeut

Maak een afspraak met Delaila Amega

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media