Dennie van den Noort

Sportarts

Vakervaring sinds 2020

Dennie van den Noort rondde halverwege 2020 zijn opleiding geneeskunde af aan de Universiteit van Amsterdam. Na gewerkt te hebben op de cardiologie en de orthopedie in verschillende ziekenhuizen is hij sinds Januari werkzaam als arts-assistent bij Jessica Gal sportartsen. Zijn doel is om iedereen zo goed en veilig mogelijk weer op het oude sportniveau te krijgen.

Sportarts Dennie van den Noort van Fysiomed Amsterdam

Maak een afspraak met Dennie van den Noort

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media