Gezondheidstesten

Optimaliseren en maximaliseren in het Fysiomed Test Center 

Fysiomed Test Center is de plek waar sport en wetenschap samenkomen. Hier tillen we jouw sportprestaties, naar een nieuw level, door middel van objectieve test data! Benieuwd? Kom langs in Amsterdam Zuid. 

Fysiomed gezondheidstest
Het Test Center is beschikbaar op de volgende locaties:

Gezondheidstesten

In het “Test Center” van Fysiomed bieden we verschillende gezondheidstesten aan. Deze testen helpen om jouw (gezondheids)doelen efficiënt te bereiken. We doen een nulmeting en kijken waar je staat. Op basis van de meetresultaten geven we je passend voedings-, leefstijl- en/of trainingsadvies. De gezondheidstesten kunnen op verschillende manieren worden ingericht aan de hand van jouw hulpvraag. In het menu hieronder vindt je al onze gezondheidstests. 

Treatment
Testing
Training

Onze werkwijze

Bij het specialisme ‘Gezondheidstesten’ bij Fysiomed is de T van Testing leidend. De testen die worden uitgevoerd worden gebaseerd op de hulpvraag van jou of van de fysiotherapeut. 

Op basis van de testresultaten wordt er een trainingsschema (Training) opgesteld of aangepast. Na een bepaalde periode wordt een hertest uitgevoerd, zo kunnen we meten wat de progressie is. 

Onze Gezondheidstesten

InBody Health Scan

Algemene Gezondheidstest

Ons top team

We beschikken over een team van gedreven bewegingswetenschappers, zij helpen jou je doelen te bereiken.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media