Fysio-ondersteunende Testen

Optimaliseren in het Fysiomed Sport Medisch Centrum 

Fysiomed Sport Medisch Centrum is de plek waar sport, wetenschap en gevoel samenkomen. Hier tillen we sporten en herstellen naar een nieuw level. Benieuwd? Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp. 

Het Test Center is beschikbaar op de volgende locaties:

Testen voor het meten van de revalidatie progressie

Wanneer je aan het trainen bent in de trainingsruimte van onze Health Club, om te revalideren van een blessure of om sterker te worden, dan is het fijn om te weten of je ook daadwerkelijk vooruitgang boekt. Het kan zijn dat je zelf al merkt dat je meer gewicht kan tillen of dat je knie stabieler aanvoelt, maar hoe weet je nou zeker of deze kracht of stabiliteit weer voldoende is om terug het voetbalveld op te gaan? 

Aan de hand van fysieke testen monitoren wij jouw voortgang tijdens een revalidatietraject. We kijken of je op de goede weg bent en kunnen, op basis van de testuitslagen, jouw traject aanpassen waar nodig. Daarnaast testen we aan het einde van je revalidatie of je weer veilig terug kan keren naar je sport. Op deze manier behaal je het optimale resultaat en verklein je de kans op een (her)blessure.

Net zoals bij sportspecifieke testing wordt er een specifieke test of een serie aan testen voorbereid en afgestemd op jouw hulpvraag. 

In sommige gevallen wordt een deel van de medische testen vergoed door je zorgverzekeraar als je aanvullende verzekerd bent en bij ons onder behandeling bent. Meer informatie vindt je op onze tarieven pagina.  

Blessure preventief testen

Jong, oud, wel of geen blessure, sporter of niet. Onze fysieke testen zijn voor iedereen geschikt. De testen geven inzicht in je algehele mobiliteit, flexibiliteit en mate van spierkracht. Zo weet je waar je staat en kun je efficiënter naar je doel toe werken. Ook het creëren van meer stabiliteit ten behoeve van val-en blessurepreventie of onfafhankelijk blijven van thuiszorg kan een geschikt doel zijn waarbij testen het startpunt is!

Onze testen ter preventie van enkelverzwikkingen en knieklachten bieden een meerwaarde voor een ieder die zijn/haar gezondheid serieus neemt!

De gym van de Fysiomed Health Club
Treatment
Testing
Training

Onze werkwijze

Bij het specialisme ‘Fysieke testen’ bij Fysiomed is de T van Testing leidend. De testen die worden uitgevoerd worden gebaseerd op de hulpvraag van jou of van de fysiotherapeut. 

Op basis van de testresultaten wordt er een trainingsschema (Training) opgesteld of aangepast. Na een bepaalde periode wordt een hertest uitgevoerd, zo kunnen we meten wat de progressie is. 

Onze Fysio-ondersteunende Testen

Revalidatie Progressie Test Knie

Revalidatie Progressie Test Enkel

Power Test

Kracht Test (microfet)

Sprong Test

Mobiliteit en Flexibiliteit Test

Ons top team

We beschikken over een team van gedreven bewegingswetenschappers, zij helpen jou je doelen te bereiken.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media