Small Group Training bij Fysiomed

Wil jij samen met je collega’s fitter en gezonder voor de dag komen, dan is small group training de uitkomst voor jullie. Small Group Training is gegarandeerd een boost voor de productiviteit en collegiale sfeer. Onze personal trainers staan klaar om iedereen gedurende 60 minuten op zijn/haar eigen niveau uit te dagen. Wij geloven erin dat sporten samen met collega’s niet alleen leuk, maar ook noodzakelijk is. Vrijdag voor de borrel of vroeg in de ochtend om de dag goed te starten? Jullie zijn welkom voor groepstrainingen in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

 

Small group training by fysiomed

Wat is Small Group Training?

Small Group Training bestaat bij Fysiomed uit sessies van 60 minuten waarbij je in een groepje van 4 tot 8 personen onder begeleiding van een personal trainer gaat trainen. De personal trainer zorgt ervoor dat de oefeningen correct uitgevoerd worden op individueel niveau. Zo worden nare blessures te voorkomen en kan iedereen mee training, ongeacht het fitheidsniveau. Daarbij zorgt de trainer ervoor dat jij altijd het optimale resultaat uit je training kunt halen! De Small Group Trainingen van Fysiomed vinden plaats op het IJsbaanpad 6 in Amsterdam Zuid.

Small group training by fysiomed amsterdam

Waarom is Small Group Training geschikt voor jou?

Small Group Training is perfect voor collega’s die gezamenlijk aan hun fitheid willen werken. Onder begeleiding van onze professionele personal trainers werken jullie samen optimaal aan het bereiken van jullie doelen. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met 30 jaar ervaring in het begeleiden van revalidatie-, preventie- en prestatietrajecten kennen wij ons vak.

Het enige wat we van jullie verlangen is een goede dosis motivatie en dan kunnen we samen aan de slag! Let’s do this.

Onze health specialisten

We hebben personal trainers, leefstijlcoaches, voedingsdeskundigen en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn er om jouw doel te bereiken. Kom langs in Amsterdam Zuid!

Volg ons op social media

File download