Sportspecifieke testen

Optimaliseren in het Fysiomed Sport Medisch Centrum 

Fysiomed Sport Medisch Centrum is de plek waar sport, wetenschap en gevoel samenkomen. Hier tillen we sporten en herstellen naar een nieuw level. Benieuwd? Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp. 

Het Test Center is beschikbaar op de volgende locaties:

Sportspecifieke testen bij Fysiomed

In het “Test Center” van Fysiomed bieden we sportspecifieke (performance) testen aan. Deze testen helpen om jouw doelen efficiënt te bereiken. We doen een nulmeting en kijken waar je staat. Op basis van de meetresultaten geven we je passend trainingsadvies. De sportspecifieke testen kunnen op verschillende manieren worden ingericht aan de hand van jouw hulpvraag. Dit kan bijvoorbeeld zijn sterker of explosiever worden. In het menu hieronder vind je al onze sportspecifieke testen.  

Performance testing voor teams

Ook voor teams bieden wij op maat gemaakte testen aan. Dit kan bijdragen aan het efficiënter inrichten van de trainingen of het inzichtelijk maken van de capaciteiten/fitheid van de individuele spelers. Aan de hand van de doelstellingen van het team, wordt de testbatterij samengesteld.

Voor meer informatie, neem contact op via onderstaand contactformulier.

De gym van de Fysiomed Health Club
Treatment
Testing
Training

Onze werkwijze

Bij het specialisme ‘Sportspecifieke testen’ bij Fysiomed is de T van Testing leidend. Aan de hand van jouw sportspecifieke hulpvraag wordt de best passende test uitgevoerd.

Op basis van de testresultaten wordt er een trainingsschema (Training) opgesteld of aangepast. Na een bepaalde periode wordt een hertest uitgevoerd, zo kunnen we objectief progressie meten. 

Onze Sportspecifieke Testen

Stabiliteitstest

Preventie Test Enkel

Preventie Test Knie

Krachtsport Test

Hardloop Test

Veldsport Test

Sprong Test

Mobiliteit en Flexibiliteit Test

Ons top team

We beschikken over een team van gedreven bewegingswetenschappers, zij helpen jou je doelen te bereiken.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media