Djoeke Numan

Bekken Oefentherapeut & Mensendieck Oefentherapeut

Vakervaring sinds 1996

Djoeke werkt al meer dan 25 jaar als oefentherapeute Mensendieck. Met haar spontaniteit en vrolijke lach, laat ze je snel op je gemak voelen. 

Zij is voornamelijk gespecialiseerd in het bekken(bodem)gebied. Wat ze hier vooral interessant aan vindt is dat ons bekken het onder- en bovenlichaam verbindt. Een heel essentieel onderdeel van het lichaam dus. Djoeke ziet zowel mannen als vrouwen en soms ook kinderen.  Je kunt bij haar terecht voor klachten rondom het bekken, in de onderbuik, rondom de billen/stuitje, maar ook voor klachten tijdens/na de zwangerschap.  

Naast haar werk geniet Djoeke graag van het leven. Ze houdt erg van sporten, maar ze is ook altijd in voor een feestje en gezelligheid! 

Djoeke Numan - Bekkenoefentherapeut

Maak een afspraak met Djoeke Numan

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media