Dorus Hartman

MSc Manueel Therapeut

Vakervaring sinds 1998

Dorus is een ervaren fysiotherapeut met veel kennis van zijn vak. Hij heeft een rustige maar directe benadering. Dorus is vooral gespecialiseerd in de rug en nek regio. Ook kun je bij hem terecht voor dry needling behandelingen. In zijn vrije tijd pakt Dorus graag de motor om een ritje te maken, maar daarnaast is hij ook graag in de keuken te vinden!

Dorus Hartman - MSc Manueel Therapeut

Maak een afspraak met Dorus Hartman

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media