Dylan Vork

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2023

Dylan heeft altijd op hoog niveau aan schoonspringen gedaan. Waarbij hij in 2018 mee heeft gedaan aan de Jeugd Olympische Spelen.  Momenteel traint hij vooral in de fitness om fit te blijven, maar sportiviteit stroomt dus wel degelijk door zijn bloed!

Als fysiotherapeut is Dylan erg gedreven en doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat zijn cliënt weer zo snel mogelijk blessurevrij is. Hij is altijd in voor gezelligheid, zowel tijdens als na werk. In zijn vrije tijd is regelmatig op een leuk festival of feestje te vinden. 

Maak een afspraak met Dylan Vork

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media