Erin Arends

Bewegingswetenschapper & Front Office Medewerker

Vakervaring sinds 2023

Ze heeft altijd op hoog niveau aan rugby gedaan, maar moest daar door blessureleed mee stoppen. Momenteel focust zij is zich voornamelijk op crossfit. Erin zit namelijk niet graag stil en weet daarom ook als geen ander hoe vervelend het is al je, door een blessure, even wat minder beweeglijk bent. Erin heeft een achtergrond in de bewegingswetenschappen en doet nu de opleiding tot fysiotherapeut. Door haar brede kennis kan ze de dingen van verschillende kanten bekijken en helpt jou op deze manier om je doelen te bereiken. Erin neemt de tijd om alle testresultaten rustig aan je uit te leggen en beantwoordt graag met veel enthousiasme jouw vragen. 

Erin Arends - Front Office Medewerker

Maak een afspraak met Erin Arends

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media