Floris van der Kroon

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2018

Floris heeft veel verschillende sporten beoefend in zijn leven: voetbal, tennis, tafeltennis. Uiteindelijk is hij gestrand bij hockey en daar nooit meer weggegaan. Hij speelt momenteel bij Bloemendaal H1. Toch kun je hem ook af en toe op de golfbaan vinden. Als fysiotherapeut is Floris erg gedreven. Met zijn topsportmentaliteit probeert hij het maximale uit jouw revalidatie- of performancetraject te halen. Hij is voornamelijk gespecialiseerd in klachten rondom de schouder en de knie. Daarnaast voert hij ook dry needling behandelingen uit.

Floris van der Kroon - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Floris van der Kroon

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media