Francien van Hoeve

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 1994

Francien zit altijd vol energie en heeft plezier in haar werk. Haar enthousiasme probeert zij dan ook over te dragen op haar cliënten. Ze heeft al vele jaren ervaring als fysiotherapeut. Daarnaast is zij ook docent bij de opleiding fysiotherapie. Francien is vooral gericht op rug- en heup/lies blessures. Ook is zij gespecialiseerd in cliënten met klachten gerelateerd aan oncologie. Daarnaast is zij bekend met de McKenzie en Mulligan methode.

Francien van Hoeve - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Francien van Hoeve

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media