Frits Hoekman

Osteopaat

Vakervaring sinds 2000

Frits is van origine fysiotherapeut en heeft later de overstap naar osteopathie gemaakt. Het interessante aan osteopathie vindt hij dat de aanpak minder gericht is op het lokaal oplossen van het probleem, maar juist meer op alle andere systemen die in het lichaam plaatsvinden. Zoals in de weefsels en organen, maar ook bijvoorbeeld wat er gebeurt in het hormonale systeem. Met zijn rustige maar vrolijke benadering, voel je je snel op je gemak bij Frits. 

Vroeger heeft Frits op hoog niveau gehonkbald, momenteel is hij meer op de tennisbaan te vinden. Ook vindt hij het leuk om af en toe te zingen. 

Frits Hoekman - Osteopaat

Maak een afspraak met Frits Hoekman

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media