Gerian Rietman

(Top)sportfysiotherapeut & Outdoor Trainer

Gerian is de vriendelijkheid zelve. Hij toont oprechte interesse in jou en jouw klachten. Zijn specialisatie ligt vooral op het gebied van heup/lies- en knieklachten. Daarnaast geeft hij ook sport specifieke veldtrainingen. Hier zet hij je flink aan het werk! Gerian is serieus en verwacht dat ook van zijn cliënten, maar natuurlijk alles met het doel om jouw nog fitter te maken. Om zich te blijven ontwikkelen volgt Gerian momenteel nog een Master in Strength & Conditioning.

Gerian Rietman - (Top)sportfysiotherapeut

Maak een afspraak met Gerian Rietman

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media