Gøril Skarlund

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2006

De van oorsprong Noorse Goril biedt altijd een luisterend oor voor haar cliënten. Ze heeft veel geduld en probeert samen met jou naar de beste oplossing te zoeken. Gezondheid staat bij Goril hoog in het vaandel, naast dat bewegen daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van is, heeft zij ook veel verstand van voeding en vitaminen/supplementen. 

Ondanks dat, geniet Goril ook zeker van het leven en is altijd in voor een gezellig feestje! 

Goril is vooral gespecialiseerd in blessures rondom het heup/lies gebied en de nek. Daarnaast richt zij zich ook op pre/post zwangerschapsklachten 

Gøril Skarlund - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Gøril Skarlund

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media