Ingmar Kok

Personal Trainer

Vakervaring sinds 2014

Ingmar is een personal trainer die ervoor zorgt dat iedereen de fun in trainen leert kennen. Als ex-topsporter weet hij hoe belangrijk een goed onderbouwd trainingsplan is. Deze kennis deelt hij graag met jou. Op een veilige en relaxte manier weer hij de topsporter in jou naar boven te halen! Met zijn jaren ervaring en goed gevoel voor humor, zorgt hij ervoor dat jij geen enkele training wilt overslaan.

Ingmar Kok - Personal Trainer

Maak een afspraak met Ingmar Kok

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media