Jaap de Bièvre

Fysio-assistent

Vakervaring sinds 2024

Jaap is erg enthousiast en gedreven. Hij gaat uitdagingen niet snel uit de weg en stelt ook regelmatig doelen voor zichzelf, zoals de marathon van New York lopen voor het goede doel! Hij vindt het dan ook erg leuk om hardlopers te begeleiden/blessures gerelateerd aan hardlopen te behandelen. Naast hardlopen is hij ook wekelijks op het voetbalveld te vinden. In de winter verruilt hij de bal voor zijn ski’s.  

Fysiotherapeut Jaap de Biévre van Fysiomed Amsterdam

Maak een afspraak met Jaap de Bièvre

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media