Jared Miller

MSc Performance Trainer

Vakervaring sinds 2013

Jared is erg gedreven en altijd opzoek naar verbetering. Tijdens zijn werk vindt hij het belangrijk om volledige aandacht voor zijn cliënt te hebben. Bij Jared is het hard werken, maar er is ook altijd ruimte voor een grapje. 

In zowel Nederland als de VS, waar hij oorspronkelijk vandaan komt, heeft hij met verschillende topsportteams gewerkt als rehab/performance trainer. 

In zijn vrije tijd is graag met zijn vriendin en zoontje in Haarlem, hun woonplaats, of aan het strand te vinden. 

Jared Miller - Performance Trainer

Maak een afspraak met Jared Miller

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media