Jeroen Doek

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2018

Jeroen is een van de meest stressbestendige binnen Fysiomed. Ook al heeft hij een overvolle agenda, hij neemt voor iedereen de tijd. Ondanks zijn relaxte houding, is het wel doorpakken als je met hem in de gym traint! Zelf is hij fanatiek basketballer, maar ook kunnen we hem vinden op het water om te kiten. Jeroen blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en duikt daarom ook regelmatige in wetenschappelijke artikelen of podcasts. Hij richt zich voornamelijk op blessures rondom de knie.

Jeroen Doek - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Jeroen Doek

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media