Jordi Jansen

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2017

Jordi is altijd in voor gezelligheid. Ondanks dat is revalideren niet direct een feestje, bij hem is het namelijk kei en keihard werken! Daar tegenover staat wel dat hij veel over heeft voor zijn cliënten. Aangezien zijn moeder en tante ook fysio zijn, was dit beroep eigenlijk al op zijn lijf geschreven. Nadat hij zelf revalideerde van een voorste kruisband blessure, werd de keuze voor fysio al helemaal bevestigd. Knie en enkel/voet klachten zijn dan ook zijn specialisatie. In het dagelijks leven is Jordi graag aan het kitesurfen of hardlopen.

Jordi Jansen - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Jordi Jansen

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media