Joris van de Wiel

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2003

In zijn vrije tijd kun je Joris tegenkomen op het hockeyveld, vroeger als speler, maar nu als scheidsrechter want hij fluit regelmatig wedstrijden van zijn kinderen. Ook is hij vaak te vinden op de racefiets. Joris is een kundige en ervaren fysiotherapeut. Met veel geduld is hij bereid om alle vragen over jouw klacht(en) te beantwoorden. Joris is vooral gespecialiseerd in heup/lies en enkel/voet klachten. Daarnaast kun je bij hem ook een echo laten maken en voert hij shockwave en epte therapie uit.

Joris van de wiel - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Joris van de Wiel

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media