Julén Alarcon Seguel

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2018

Julen begroet je altijd met een glimlach. Hij ziet allerlei soorten cliënten en kan met iedereen goed overweg. Door zijn humor en vriendelijke benadering voel je je snel op je gemak. Maar als het moet, kan hij je ook flink aan het werk zetten. Hij vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en blijft graag kritisch. In het dagelijks leven is hij het liefst met vrienden en familie of op het voetbalveld te vinden.

Julén Alarcon Seguel - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Julén Alarcon Seguel

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media