Kirsten Scholten

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2011

Kirsten heeft vroeger fanatiek gedanst (ballet, modern en salsa) en gehockeyd. Kirsten heeft veel geduld en is heel begaan met haar cliënten. Zelfs de meest complexe casussen gaat zij niet uit de weg, daar doet ze er juist alles aan om haar cliënt te helpen. Haar specialisme ligt voornamelijk op het gebied van knie, enkel/voet en alles daar tussenin. Ook kun je bij haar terecht voor medical taping, dry needling en Mulligan therapie. In haar vrije tijd is Kirsten ook graag in de keuken te vinden waar ze de lekkerste (glutenvrije) taarten bakt!

Kirsten Scholten - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Kirsten Scholten

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media