Leo Echteld

(Top)sportfysiotherapeut & Praktijkeigenaar

Vakervaring sinds 1990

Wij zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt en halen het beste in elkaar naar boven. Deze familie is niet zomaar ontstaan, 30 jaar geleden is Fysiomed opgezet door Wouter Post en Leo Echteld. Samen zorgen wij ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Medewerkers en klanten vormen samen het kloppend hart van de organisatie én familie.

Leo Echteld - Praktijkeigenaar & (top)sportfysiotherapeut

Maak een afspraak met Leo Echteld

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media