Loek Fliervoet

Bewegingswetenschapper & Personal Trainer

Vakervaring sinds 2021

Loek is altijd al graag met sport bezig geweest. Zowel zelf sporten als alles wat erbij komt kijken. Door zijn masteropleiding en werkervaring als bewegingswetenschapper kent hij het menselijk lichaam als geen ander. Hij analyseert probleemloos jouw lichaam, bewegingen en patronen. Door middel van fysieke testen of hoogtetrainingen probeert hij het beste uit jouw revalidatie- of prestatietraject te halen. Aangezien hij zelf graag nieuwe dingen uitprobeert (turnen, zwemmen, hockey, tennis, triatlon) kan hij zich goed in verschillende sporters verplaatsen. Hij heeft een rustige benadering en neemt graag de tijd om alles duidelijk aan je uit te leggen. Bij Fysiomed combineert Loek zijn analytische talenten (als onderzoeker en tester) met de praktische uitwerking daarvan (als personal trainer).

Loek fliervoet - Bewegingswetenschapper & Personal Trainer

Maak een afspraak met Loek Fliervoet

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media