Lotte Koop

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2016

Lotte neemt veel tijd voor haar cliënten en vindt het belangrijk dat het, naast de blessure, ook goed met je gaat. Lotte is onze hand/pols specialiste maar ziet daarnaast ook veel elleboog- en schouderklachten. Verder kun je bij haar ook terecht voor long-covid klachten, ademhalingstherapie, shockwave (pols en elleboog), medical taping en dry needling. In het dagelijks leven is Lotte graag aan het hockeyen of is ze te vinden in haar moestuin.

Lotte Koop - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Lotte Koop

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media