Myrthe Beld

(Top)sportpodotherapeut

Vakervaring sinds 2013

Myrthe weet als geen ander hoe moeilijk het is om met een blessure om te gaan. Wegens knieslijtage moest ze haar topsport carrière als basketbalster vroegtijdig beëindigen. De mentaliteit is wel altijd gebleven want Myrthe geeft niet snel op. Ook tijdens de behandeling, ze gaat graag samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jouw klachten.

Myrthe Beld - Podotherapeut

Maak een afspraak met Myrthe Beld

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media