Patrick Lisowski

MSc Sportfysiotherapeut

Vakervaring sinds 2006

Patrick heeft dankzij zijn werk bij Fysiomed veel mooie dingen mee mogen maken; Landskampioen met de hockeydames van Amsterdam, tripjes naar New York voor de marathon, in Bejing Chinese atleten begeleiden naar de Olympische Spelen van 2016. Buiten het begeleiden van sporters is Patrick zelf ook een echte sportman; Tennis (op de Nederlandse ranglijst gestaan), voetbal, basketbal, atletiek, skiën en hardlopen, hij kan het allemaal. Patrick is bekwame fysio die specifiek gespecialiseerd is in schouder- en voet/enkelklachten. Daarnaast voert hij ook Mulligan therapie en dry needling uit.

Patrick Lisowski - MSc Sportfysiotherapeut

Maak een afspraak met Patrick Lisowski

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media