Patrick Lodewijks

Performance Trainer & Personal Trainer

Vakervaring sinds 2023

Heb je sportspecifieke trainingsplannen? Wil je dit jaar je beste tijd op de marathon behalen? Zou je graag weten hoe gespierd je écht kan worden? Patrick heeft zowel een medische, sportspecifieke als performance achtergrond. Hierdoor weet hij niet alleen het allerbeste uit jou te halen, hij zal ook steeds waken voor blessures en/of de perfecte begeleider zijn bij het opbouwen na een blessure.

Patrick Lodewijks - Performance Trainer & Personal Trainer

Maak een afspraak met Patrick Lodewijks

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media