Patrick van der Molen

Sportpsycholoog

Vakervaring sinds 2005

Patrick heeft altijd op hoog niveau gevoetbald en had altijd de droom om profvoetballer te worden. Door blessureleed was dit hem helaas niet gegund. Het voordeel hiervan wel is dat hij als geen ander weet wat (top)sport, zowel fysiek als mentaal van je vergt. Na zijn studies fysiotherapie en bewegingswetenschappen is hij overgestapt naar psychologie. Patrick heeft daarmee zowel alle theoretische als praktische kennis paraat. 

Patrick van der Molen - Sportpsycholoog

Maak een afspraak met Patrick van der Molen

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media