Paul Sonke

Arbeidsre-Ïntegratie & Sportpsycholoog

Vakervaring sinds 1993

Paul biedt altijd een luisterend oor. Hij heeft een rustige en vriendelijke benadering.  Ondanks dat hij vaak om 7 uur ’s ochtends al aanwezig is om zelf te sporten, is hij altijd goedgehumeurd! 

Paul is gespecialiseerd in het begeleiden bij het re-integreren naar de arbeidsmarkt. Dit doet hij op zowel fysiek als mentaal gebied. Paul heeft ruime ervaring met zowel (top)sporters als niet-(top)sporters. 

Paul Sonke - Arbeidsre-Ïntegratie & Sportpsycholoog

Maak een afspraak met Paul Sonke

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media