Raymond Huisman

Fysio-assistent

Vakervaring sinds 2024

Raymond heeft altijd op hoog niveau geroeid. Op een gegeven moment besloot hij om zich meer te focussen op zijn studie fysiotherapie. Dit omdat hij het ook enorm leuk vindt om anderen te helpen hun doelen te behalen. Of dit nou ouderen zijn of jonge sporters, in elke doelgroep zit voor hem een uitdaging die hij met beide handen aanpakt. Raymond richt zich vooral op schouder- en rugklachten. 

Naast zijn werk produceert Raymond graag muziek. 

Maak een afspraak met Raymond Huisman

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media