Robin de Betué

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2005

Robin is een gedreven fysiotherapeut die graag met jou aan de slag gaat om tot het uiterste te gaan. Robin is direct en eerlijk, maar ook altijd in voor een gezellig praatje! Vooral over muziek, bij zowat elke klassieker kan hij wel een leuk feitje vertellen. Robin richt zich voornameljk op nekklachten en klachten rondom het heup/lies gebied. Daarnaast is hij ook gespecialiseerd in klachten gerelateerd aan artrose.

Robin de Betué - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Robin de Betué

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media