Robin Zijlma

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2019

Robin neemt graag de tijd voor haar cliënten en legt graag alles duidelijk aan je uit. Ze kan daarom ook goed overweg met onder andere jonge sporters. Naast fysio kan ze zelf ook een aardig balletje trappen en is ze geregeld op het voetbalveld te vinden. Robin ziet voornamelijk cliënten met knie en enkel/voet klachten, maar ook voor shockwave kun je bij haar tercht. Of voor klachten gerelateerd aan artrose of obesitas.

Robin Zijlma - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Robin Zijlma

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media