Roy Daanen

Fysiotherapeut

Vakervaring sinds 2017

Toen Roy op zijn 14e zelf een keer een enkelblessure opliep, kon hij het vak fysiotherapie al niet meer loslaten. Roy gaat graag samen met jou opzoek naar de juiste oplossing voor jouw klacht. Hij gooit niet graag de handdoek in de ring, want voor 1 probleem zijn wel 1000 oplossingen. Zijn flexibiliteit is dan ook een echte kracht van hem, samen met zijn vrolijkheid! Roy houdt van lekker eten en is dan ook graag zelf in de keuken te vinden. Na lekker eten moet er ook gesport worden: snowboarden, kickboksen, hardlopen, kiten. Roy zit niet graag stil! Roy ziet voornamelijk cliënten met schouderklachten en met blessures rondom de heup/lies.

Roy Daanen - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Roy Daanen

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media