Ryanne van Gulik

MSc Manueel Therapeut

Vakervaring sinds 2013

Als Fysio-manueeltherapeut is Ryanne al 10 jaar werkzaam bij Fysiomed en combineert ze de korte termijn effecten van manueeltherapie met langere termijn effect van oefeningen en zelf management. Ryanne is gespecialiseerd in rug- en nekklachten en klachten rondom de hand/pols en elleboog. Verder kun je ook bij haar terecht voor medical taping. Met haar enthousiasme en inlevingsvermogen probeert ze je zo passend mogelijk weer verder te helpen!

Ryanne van Gulik - MSc Manueel Therapeut

Maak een afspraak met Ryanne van Gulik

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media