Sandra Chung

Sportarts

Vakervaring sinds 2016

Sandra doet onder andere teambegeleiding van de teams U17 en U19 bij de KNKV (Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond). Daarnaast heeft zij ervaring in teambegeleiding van voetbal en basketbal. De diversiteit aan behandelingen, uiteenlopend van blessureconsulten tot analyse van inspanningsgebonden klachten, en de inspanningsfysiologie van zowel gezonde sporters als chronisch zieken maken de sportgeneeskunde voor haar een mooi vak.

Sandra Chung Sportgeneeskundige

Maak een afspraak met Sandra Chung

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media