Shai Margolin

(Top)sportfysiotherapeut

Vakervaring sinds 2011

Naast voetbal heeft Shai in zijn jeugd op hoog niveau aan judo, karten en fitness gedaan. Als fysiotherapeut laat hij graag aan zijn cliënten zien dat ze vaak meer aankunnen dan ze zelf denken. Daarnaast is hij altijd in voor geintje, maar ook voor een goed gesprek kun je bij hem terecht. Shai richt zich momenteel alleen op topsport cliënten.

Shai Margolin - Fysiotherapeut

Maak een afspraak met Shai Margolin

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media